Бережуть справні машини: Російське командування кидає окупантів у бій без прикриття технікою

Російське командування відправляє особовий склад у бій без прикриття технікою. Таким способом офіцери бережуть справні бойові машини і мстять підлеглим за саботаж. Такою інформацією поділився прес-центр Генштабу ЗСУ у традиційному вечірньому зведенні з фронту, передають Патріоти України.

"Російське командування на окремих напрямках кидає в атаки живу силу без прикриття бронетехнікою. Таким чином офіцери бережуть справну техніку та намагаються помститися підлеглим за навмисне виведення з ладу озброєння", — повідомили в Генштабі.

За даними українського командування, подібна практика поширена серед рядового складу окупантів. Вони деморалізовані і влаштовують саботажі, щоб уникнути бойових зіткнень із ЗСУ.

На Донеччині російський БПЛА скинув гранату на легковик із людьми (фото)

неділя, 5 травень 2024, 13:40

У неділю, 5 травня, безпілотник із гранатою атакував авто із цивільними у Покровському районі Донецької області. Внаслідок вибуху поранення дістали троє людей: 68-річний чоловік та двоє жінок 49 та 67 років. Про це повідомляє Донецька обласна прокурату...

В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...