Беріть ініціативу в свої руки: Шмигаль закликав Київ, Харків і Суми самостійно посилювати карантин

Також глава уряду доручив главам обласних і Київської міської державних адміністрацій до 30 жовтня забезпечити 80% лікарняних ліжок із подачею кисню.

Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Києві, Харкові та Сумах можуть самостійно посилювати карантинні заходи на тлі боротьби з епідемією коронавірусу. З таким закликом до місцевої влади звернувся прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Про це повідомляється на сайті уряду, передають Патріоти України.

"Місцева влада просила надати їй більше повноважень. Тепер у неї є достатньо повноважень для того, щоб ефективно стримувати поширення коронавірусу. Прошу брати ініціативу в свої руки і наводити лад. Це наша спільна відповідальність", – наголосив він.

Також глава уряду доручив главам обласних і Київської міської державних адміністрацій до 30 жовтня забезпечити 80% лікарняних ліжок із подачею кисню для хворих на коронавірус.

Для цих цілей, зазначив Шмигаль, уряд виділив 572 мільйони гривень. "Наша мета, щоб не менше 80% ліжкомісць були забезпечені подачею кисню. Прошу організувати все до кінця місяця", – сказав прем'єр.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...