Без бронетехніки, але на мотоциклах: Окупанти ведуть штурми біля Малої Токмачки на Оріхівському напрямку

У районі села Мала Токмачка на Оріхівському напрямку противник застосовує тактику штурмів малими піхотними групами без бронетехніки, на мотоциклах, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі національного телемарафону 19 липня, передають Патріоти України.

"Хочу окремо зупинитися на подіях у районі села Мала Токмачка, де ворог застосовує тактику (комусь цікаву, але загалом уже звичну)… він атакує малими піхотними групами без застосування бронетехніки, але на мотоциклах".

За словами Лиховія, за добу окупанти здійснили 4 атаки, з них 2 - намагалися провести із застосуванням кількох мотоциклів. В одній із таких штурмових спроб Сили оборони знищили 3 ворожі мотоцикли та їхніх водіїв.

А друг Зеленського розписався, що його переслідують дарма: НАБУ опублікувало записи розмов "слуги народу" Задорожнього про відкат з коштів на ремонт водогону на Сумщині (аудiо)

п’ятниця, 19 липень 2024, 13:14

НАБУ опублікувало записи розмов народного депутата із фракції "Слуга народу" Миколи Задорожнього із сільским головою на Сумщині, де вони обговорюють відкат для нардепа та місцевих правоохоронців. Про це Патріоти України інформують із посиланням на прес...

Вдало "приземлись"? У Якутії зник вертоліт зі співробітниками ФСБ

п’ятниця, 19 липень 2024, 11:28

В Якутії РФ ведуть пошуки вертольота Robinson R44II, який зник після спрацьовування аварійного маяка в Алданському районі, передають Патріоти України. Деталі: За даними видання, про інцидент повідомили у Східно-Сибірській транспортній прокуратурі РФ. П...