Без Дональда Фредовича не обійшлося: Республіканці вигадали нову причину не допомагати Україні, - Politico

В Республіканській партії США бояться, що ухвалення законопроекту про військову допомогу Україні зв’яже руки Дональду Трампу в разі його обрання президентом, а в гіршому випадку може призвести до його імпічменту. Про це пише Politico, передають Патріоти України.

За даними журналістів, сенатор-республіканець від штату Огайо Джеймс Венс надіслав записку до офісу Республіканської партії в Сенаті, в якій стверджував, що закон про іноземну допомогу може зв’язати руки Трампу-президенту, якщо він захоче потім зупинити фінансування України.

У цій записці Венс також зауважує, що Трамп може навіть спровокувати свій імпічмент, якщо спробує зупинити поставки зброї Україні, які на той момент вже будуть передбачені законом (якщо закон таки ухвалять).

Politico зазначає, що сенатор Венс є одним із найбільш послідовних противників надання військової допомоги Україні. Він докладає усіх зусиль, аби зірвати будь-які поставки американської зброї Києву.

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...