Без "хороших русских" ніде не можна обійтися?: Дочка Навального працює в передвиборчій команді Гарріс

Дочка загиблого російського опозиціонера Олексія Навального — Даша Навальна — долучилася до передвиборчої команди кандидатки у президенти США Камали Гарріс. Про це повідомляє The Times, передають Патріоти України.

Даші 23 роки. Вона закінчила Стенфордський університет у Каліфорнії в червні 2024 року, через чотири місяці після смерті її батька в російській в’язниці. Навальна вивчала соціальну психологію і політологію з 2019 року.

Видання уточнює, що із серпня вона є штатним менеджером команди кампанії Гарріс у Філадельфії, згідно з її акаунтом у LinkedIn. В її обов’язки входить мобілізація виборців і робота з громадськістю. При цьому вона не робила жодних публічних заяв на підтримку Гарріс.

Прочитав напам'ять вірш Пушкіна, але це не допомогло: У Росії французького дослідника засудили до ув’язнення

понеділок, 14 жовтень 2024, 21:04

Суд Москви засудив 48-річного французького дослідника Лорана Вінатьє до трьох років позбавлення волі через порушення російського закону про іноагентів. Про це повідомляє Reuters у понеділок, 14 жовтня, передають Патріоти України. Зазначається, що Вінат...

"Подякувати за звільнення від фашизму та вибачитися за русофобію": Депутат Європарламенту приїхав до Москви

понеділок, 14 жовтень 2024, 20:31

Депутат Європарламенту від Словаччини Любош Блаха відвідав Москву, аби «подякувати за звільнення від фашизму», а також «перепросити за русофобію на Заході». Він опублікував відео, де гуляє по Красній площі та згадує про «слов’янське братерство», повідо...