Без кумів: Зеленський призначив прес-секретаря "Кварталу 95" членом Нацради з ТБ і радіо

Тетяна Руденко працювала в "Кварталі" з кінця 2009 року.

Тетяна Руденко. Фото: соцмережі.

Президент України Володимир Зеленський призначив прессекретаря студії "Квартал 95" Тетяну Руденко членом Нацради з телерадіомовлення. Про це сказано в указі №171/2020 від 12 травня, опублікованому на сайті глави держави, передають Патріоти України.

"Постановляю призначити Руденко Тетяну Сергіївну членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення", – написано в документі.

Руденко працювала в "Кварталі" з кінця 2009 року. Влітку 2019-го вона стала власником видання "Йод.Медіа" замість Ірини Побєдоносцевої, яка очолила директорат з питань інформаційної політики Офісу президента України.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...