Без можливостей повторного використання: Українські військові на Херсонщині "заземлили" гвинтокрил РФ

Збройні сили України поблизу Миколаївки в Херсонській області збили гвинтокрил російських військових. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Facebook, передають Патріоти України.

"Українські військові ліквідували 16 окупантів, знищили танк і шість одиниць броньованої та автомобільної техніки. ЗСУ також заземлили з переносного зенітно-ракетного комплексу ворожий гвинтокрил без можливостей повторного використання в районі Миколаївки в Херсонській області", - йдеться в повідомленні.

Контртерористична операція, проголошена рашистами на початку березня в північно-західній частині Чорного моря не має ні сенсу, ні змісту, ні завершення, зазначили в ОК "Південь".

Так окупанти виправдовують блокаду українських портів та перебування напоготові чотирьох ракетних та трьох великих десантних кораблів. 32 крилаті ракети морського базування продовжують тримати ракетну загрозу актуальною.

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...