Без докучливих дивацтв демократії: Друг Путіна наказав розстрілювати порушників карантину на Філіппінах

Президент Філіппін Родріго Дутерте попередив громадян, що за порушення карантину під час пандемії коронавірусу до них може бути застосовано розстріл. Про це він заявив під час телезвернення до населення, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

«Мій наказ поліції і військовим: якщо вони стануть некерованими і будуть чинити опір, а ваше життя опиниться під загрозою, пристрельте їх», — заявив Дутерте.

В Офісі Дутерте слова президента назвали «гіперболою», яку він використовував, щоб підкреслити точку зору.

Шеф національної поліції Філіппін заявив, що президент показав «серйозність своїх слів, коли мова йде про громадський порядок», запевнивши, що вони ні в кого стріляти не будуть.

За даними сайту Worldometer, на Філіппінах зафіксовано понад 2 300 хворих коронавірусом, 96 осіб померли.

Як повідомлялося раніше, у ЄС заявили про неефективність ліків, яким американський президент Дональд Трамп зібрався лікувати громадян від коронавірусу.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...