Без роботи вже залишились десятки тисяч росіян, - експерт-міжнародник Куса

Економіка Росії після нападу на Україну зіштовхнулася з нищівними санкціями. Як наслідок – росіяни залишаються без роботи. Про це в ефірі 24 каналу розповів експерт Українського інституту майбутнього Ілія Куса, передають Патріоти України.

Він припустив, що після закінчення війни та підписання відповідних договорів між Росією та Україною – навряд чи скасують санкції у США зокрема. "Вони (США – ред.) налаштовані на послаблення Росії в довгостроковій перспективі. Це для них головна ціль", – вважає експерт Українського інституту майбутнього.

Водночас щодо Європи він не впевнений. Ілія Куса зазначив, що бачить в заявах європейських політиків бажання швидко зняти хоча б частину санкцій після того, як буде підписано перемир'я чи мир.

Росіяни не публікують дані щодо безробіття

Проте як би не сталося згодом, а наразі росіяни відчувають на собі наслідки санкцій Заходу. Страждає більшість галузей, якщо не всі. За даними експерта, без роботи залишились десятки тисяч мешканців Росії. "У нас нема точних даних, адже росіяни намагаються не публікувати такі цифри. Це точно десятки тисяч", – сказав Куса.

Проте наразі нема даних й щодо того, кого звільнили, а кого відправили у відпустку, зазначив експерт. Кількість звільнених можна буде оцінити наприкінці року.

Джерело: 24 канал

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....

Не приховував симпатій до Кремля: Трамп називав Україну "тотально корумпованою" і "частиною Росії"

вівторок, 23 квітень 2024, 10:30

За часів свого президентства Дональд Трамп критикував Україну за корупцію і підтримував історичні претензії Росії на частину її території. Про це йдеться у публікації The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Колишні й нинішні посадовці адм...