Без розумника Уманського ніяк: Голова ОПУ Єрмак обзавівся ще одним радником

Колишнього міністра фінансів Ігоря Уманського призначать спеціальним радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака. Про це з посиланням на джерело в Офісі президента пише "Українська правда", зазначають Патріоти України. Відповідний указ наче буде підписаний у середу, 22 квітня.

Співрозмовник розповів, що Уманський виявив масштабну корупцію у податковій і на митниці, а Єрмак "вкрай зацікавлений" у тому, щоб розібратися в обсягах корупції в ключових відомствах, які наповнюють державний бюджет.

Йдеться про те, щоб "прикрити ці схеми" і направити гроші в бюджет, по-друге - "припинити класичні політичні спекуляції" і, якщо схеми є, допомогти Кабміну їх побороти максимально швидко.

Під Уманського створять спеціальну аналітичну групу, яка професійно оцінить обсяги корупційних потоків. І допоможе створити міжвідомчу комісію і проект реформи, яка забезпечить реальні результати.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...