"Без SMS та реєстрації": Прикордонники влаштували "гарячий" прийом чоловікам, які хотіли прорватись за кордон (відео)

На Одещині чоловік намагався незаконно вивезти з України двох "клієнтів". Військовослужбовці Державної прикордонної служби влаштували їм "гарячий" прийом на ділянці кордону з Молдовою, передають Патріоти України.

Про це 30 жовтня повідомила пресслужба ДПСУ. Прикордонники також показали відео затримання"В руки прикордонників без SMS та реєстрації. Правоохоронці припинили спробу організатора незаконного переправлення чоловіків через кордон на Одещині перевезти двох "клієнтів", – йдеться в повідомленні.

Як розповіли в Держприкордонслужбі, свої послуги організатор подорожі пропонував через закритий Telegram-канал. Потім "охочих" на власній машині підвіз до обраної ділянки кордону, де їх зустріли прикордонники.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...