Без внутрішньої дестабілізації на території України її захоплення неможливе, - секретар РНБО

Олексій Данілов зауважує, що ситуація в Україні непроста, але вона "абсолютно контрольована".

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов наголошує, що без внутрішньої дестабілізації на території України захоплення нашої країни неможливе. Про це він сказав у своєму виступі у Верховній Раді України перед ухваленням рішення про запровадження надзвичайного стану, передають Патріоти України.

"Ми доволі довго утримувалися від таких рішень по введенню надзвичайного стану на тих чи інших територіях. Сьогодні ситуація ускладнилася, вона не є простою. Ми не будемо нічого приховувати від вас. Нам потрібен цей режим", - зазначив Данілов.

Він також наголосив, що ситуаціях хоч і непроста, але "абсолютно контрольована". "За даними всіх наших розвідок партнерів, за даними наших розвідок, за даними наших аналітиків, без внутрішньої дестабілізації на території нашої країни захоплення нашої країни неможливе. Питання внутрішньої дестабілізації для Російської Федерації - це питання номер один", - сказав секретар РНБО.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...