Без знищення мирних людей Росії не виграти: Окупант Дрьомов зізнався, що ракетний удар по Харкову було сплановано

Російський окупант Анатолій Дрьомов визнав, що Росія навмисне вбила мирних жителів Харкова, завдавши ударів по місту. У результаті атаки РФ зруйновано житловий будинок, до ранку 18 серпня стало відомо, що загинуло семеро мирних жителів, ще 13 отримали поранення, серед них –-11-річна дівчинка, наступного ранку ворог вдарив ще й по гуртожитку, передають Патріоти України.

Воєнний злочинець заявив, що без знищення цивільних Росії війну не виграти. Про це Дрьомов пише у своєму Telegram. Так, окупант визнав, що Росія не може здолати українську армію у чесному протистоянні, тому використовує тактику тотального терору.

"Сьогоднішній удар по Харкову – це вимушений захід. Ця війна вже всіх виснажила. Замість двох тижнів ця війна затягнулася на пів року. Час переходити до радикальних дій. Винищення мирних людей може вплинути на Київ, і це може допомогти нам виграти війну. На жаль, інакше нам не перемогти", – написав злочинець відразу після удару по житловій багатоповерхівці у Салтівському районі Харкова увечері 17 серпня.

Очевидно, ранковий удар по гуртожитку в Харкові, під час якого загинули 13 людей, також став частиною стратегії свідомого терору. Вбиті харків'яни, на думку Дрьомова, мали загинути, як і всі українці, особливо російськомовні. Адже вони, на думку окупантів, є "зрадниками", бо не зустріли вбивць, ґвалтівників та катів із Z на шевронах із розкритими обіймами.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...