"Безглузда промова": Експерт розповів, що приховує новорічне звернення Путіна (відео)

Новорічна промова президента РФ Володимира Путіна напередодні 2024 року є результатом компромісу різних сторін у Кремлі. Про це в інтерв'ю "24 каналу" заявив політтехнолог Михайло Шейтельман, передають Патріоти України.

Він зазначив, що Путін говорив трохи більше трьох хвилин. Минулого року він говорив близько 9 хвилин, нібито щось пояснюючи росіянам. Однак його останній новорічний виступ — безглуздий. "Це була абсолютно безглузда промова, яку міг би проголосити будь-який тамада", — сказав політтехнолог.

Шейтельман також припустив, що текст промови — є компромісним варіантом між різними силами в Кремлі. Так, одна сила виступає за те, щоб Путін не говорив про війну, тоді як інша хоче, щоб президент РФ говорив весь час про неї.

Крім того, промову записав також колишній президент РФ Дмитро Медведєв. За словами Шейтельмана, він якраз говорив про війну в Україні, про геополітичні інтереси Москви.

"З вуст Медведєва це звучало особливо комічно. Але факт, що хтось в адміністрації зрозумів, що цього не вистачає в промові Путіна і вирішив випустити Медведєва", — зазначив експерт.

Загроза для всього світу? Росія створила в Китаї секретний проект з виробництва військових дронів, - Reuters

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:32

Росія розробила і запустила виробництво ударних безпілотників дальнього радіусу дії в Китаї, призначених для використання у війні проти України, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. . За даними видання, російська компанія ІЕМЗ "Купол", ...

"Це не просто взяв човник, переплив": У ЗСУ розповіли, чи можуть росіяни форсувати Дніпро для захоплення Херсона

п’ятниця, 27 вересень 2024, 8:59

Російські загарбники не зможуть форсувати річку Дніпро, щоб захопити місто Херсон. Про це й етері телеканалу Еспресо речник Сил оборони Півдня України Владислав Волошин. Він заявив, що форсувати таку велику річку як Дніпро — дуже не проста задача. "Це ...