"Безглуздий ультиматум Росії": Захарова сказилася через саміт у Джидді

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова вибухнула новою тирадою про війну в Україні. Цього разу приводом став нещодавній саміт з української формули миру, який пройшов у Джидді (Саудівська Аравія) і на який Росію не покликали. Її коментар опублікували в Telegram-каналі Міністерства закордонних справ РФ, передають Патріоти України.

Захарова заявила, що саміт в Росії "взяли до відома" і сподіваються, що "однодумці по БРІКС та інші партнери" поділяться з Москвою враженнями про цю зустріч. Також Захарова прокоментувала формулу миру Зеленського, яка і стала предметом обговорень в ході саміту в Саудівській Аравії.

"Жоден з її пунктів не спрямований на пошук переговорно-дипломатичного вирішення кризи, а їх сукупність являє собою безглуздий ультиматум Росії, який націлений на затягування бойових дій. (...) Без участі Росії та врахування її інтересів жодні зустрічі за тематикою української кризи не мають ні найменшої доданої вартості. Дійсно всеосяжне, стійке і справедливе врегулювання можливе тільки в тому випадку, якщо київський режим припинить бойові дії і терористичні атаки, а його Західні спонсори – накачування ЗСУ озброєннями", – видала представниця російського МЗС.

Росіяни двічі вдарили по лікарні у Сумах: Багато загиблих та поранених, в тому числі - медики та поліцейські (фото)

субота, 28 вересень 2024, 13:14

Внаслідок російських ударів по лікарні у місті Суми у суботу, 28 вересня, загинули щонайменше дев’ять людей, ще 12 — дістали важкі поранення, повідомляють Патріоти України. За даними глави МВС Ігоря Клименка, росіяни двічі вдарили по лікарні. Внаслідок...

"По суті, лише на фронті починаєш розуміти...": Український коментатор, який пішов на фронт, зробив відверте зізнання

субота, 28 вересень 2024, 12:58

Відомий український коментатор і телеведучий Роберто Моралес зізнався, що тільки коли потрапив на "нуль", зрозумів, що таке насправді війна. Журналіст уже майже 10 років пов'язаний із Збройними силами України, служив у зоні АТО та вперше потрапив у зон...