"Безкінечно це тягнутися не може, Росію вирішили зупинити": Піонтковський розповів, чому Захід перестав боятись ядерного шантажу Кремля

Андрій Піонтковський вважає, що Європа та США нарешті перестали боятися ядерного шантажу Росії. Вони зрозуміли, що не уникнути війни з Путіним. Також на це вплинули прагматизм і моральне відчуття солідарності людей, передають Патріоти України.

За його словами, США на погрози Росії щодо ядерного удару запевнили, що вони відповідатимуть тим самим. "В американській пресі навіть з'явилося повідомлення, що США створили сучасну боєголовку, яка здатна проникнути в будь-які бункери", – додав він.

Піонтковський наголошує, що в них (американських та європейських політиків – ред.) "розправилися плечі", бо вони позбулися цього гнітючого ядерного шантажу. На його думку, раніше реакція США була в дусі прагматизму, який потребує уникати зіткнення з ядерним шантажем, а це означає поступатися. "Сьогодні поступитися Україною, завтра – Путін буде “розмахувати ядеркою” в Прибалтиці, а потім щось вимагатиме від США", – каже він.

"Але безкінечно це тягнутися не може, і Росію вирішили зупинити. Війни з цим божевільним не уникнути, тож краще вести цю війну на великій українській території, чия армія готова боротися, ніж на маленькій Прибалтиці", – заявив Піонтковський.

Російський публіцист каже, що до того ж, є людські якості. "Ми всі маємо дякувати американському телебаченню, яке розповідає правду про те, що відбувається в Україні. Там нещодавно 80% американців критикувало Байдена за його "м’яке" ставлення до Путіна", – сказав він.

Піонтковський зазначив, що саме поєднання прагматизму і морального відчуття солідарності змусило політиків “розправити плечі” і це незворотній процес.

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...