Безлюдна "Венеція": Блогер показав, як виглядає окупована Макіївка (відео)

Через постійні прориви труб місцеві прозвали Макіївку донецькою "Венецією" і "Атлантидою".

Блогер показав, як живуть в Макіївці — одному з трьох міст "ДНР" — яке претендує на статус "місто з населенням понад 100 тисяч" (згідно офіційної статистики республіки). Відео оприлюднив блогер Aleks Studions на Youtube-каналі, повідомляють Патріоти України.

Автор наголошує, що ті, хто виїхав з "ДНР" просять його поїхати, то в один район окупованих Донецька, Макіївки, то в інший, показати ту чи іншу вулицю, провулок, будинок, щоб побачити, як змінилися рідні місця.

На відео знято селище Леваневського в Макіївці. За 20 хвилин зйомки автору попалися лише дві людини, у дворах практично немає запаркованних машин, не гуляють діти. У Макіївці — третьому місті в "ДНР" після Донецька та Горлівки — окупанти примудрилися угробити практично всю промисловість, яка підтримувала платоспроможність населення.

У відео можна побачити. що в селищі є зруйновані будівлі, які місцеві жителі потихеньку мародерять. Як і в інших районах Макіївки, є проблеми з вивезенням сміття. А через постійні прориви труб місцеві прозвали Макіївку донецькою "Венецією" і "Атлантидою".

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...