"Безпідставні звинувачення": В Ірані закотили істерику через виступ Зеленського в Конгресі

В Ірані істерично прокоментували виступ Володимира Зеленського в Конгресі США, під час якого він нагадав про військові поставки Тегерана режиму Володимира Путіна для продовження війни з Україною, передають Патріоти України.

Заяви української сторони про передачу Іраном безпілотників Росії необґрунтовані, заявив офіційний представник МЗС Ісламської Республіки Насер Канаані. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті МЗС Ірану.

"Ще раз підкреслюю, що Іран не постачав ніякої військової техніки жодній зі сторін для її використання в Україні. Зеленському варто було б знати, що стратегічне терпіння Ірану щодо таких безпідставних звинувачень не безмежне", — сказав Канаані.

Раніше в ГУР повідомили про те, що РФ отримала нову партію Shahed-136, яка менша за першу. "Це нова партія (Shahed-136), ми не коментуємо зараз кількість, але бачимо, що, наприклад, під час вчорашніх масованих ракетних ударів Shahed-136 не використовувалися...так, це нова партія, але партія в порівнянні з початковим масовим використанням Shahed - 136, очевидно, менше", - розповіли в ГУР.

НАТО розглядає відправку військ в Україну, але не для участі в боях: У NYT розкрили подробиці

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:27

Союзники по НАТО поступово наближаються до рішення відправити в Україну свої війська. Їх використовуватимуть для навчання українських сил, пише The New York Times. "Цей крок стане ще одним розмиттям попередньої "червоної лінії" і може більш безпосеред...

"Це попередження": Зеленський відповів на заборону США бити їхньою зброєю по РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:22

Президент Володимир Зеленський вважає, що не можна забороняти Україні застосовувати західну зброю для ударів по Росії, тому що це частина захисту, а не напад. Пряма мова: "Я не вважаю, що повинні бути якісь заборони, тому що це не про наступ українсько...