Безпілотник окупантів скинув гранату на позиції ЗСУ, є поранений

Пораненого евакуювали до лікувального закладу, де йому надали медичну допомогу.

Проросійські бойовики здійснили черговий напад на позиції підрозділів Об'єднаних сил, використавши безпілотний літальний апарат. Про це повідомляє прес-служба ООС у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що сьогодні поблизу Гнутового бойовики з безпілотника скинули на позиції ООС постріл до гранатомету ВОГ-17. В результаті вибуху осколкове поранення отримав один український військовослужбовець.

Пораненого евакуювали до лікувального закладу, де йому надали медичну допомогу. «Такі підступні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об’єднаних сил, використовуючи наявні вогневі засоби, дали загарбникам адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», - заявили в ООС.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...