Безповоротне руйнування міста не зупиняється: Окупанти у Маріуполі пустили "під ніж" парки (відео)

Російські окупанти продовжують знищувати Маріуполь. Загарбники пиляють дерева в "зелених зонах". Про це розповів радник мера Петро Андрющенко у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Окупаційна влада Маріуполя наказала в терміновому порядку почати заготівлю дров на зимовий період. При відсутності / недостатності пошкоджених або аварійних дерев зелена зона Маріуполя пішла "під ніж", - йдеться в повідомленні.

При цьому Андрющенко зазначив, що окупанти продовжують руйнувати місто. "Вже немає в Маріуполі полку Азов. Вже немає бойових дій. Але безповоротне руйнування міста не зупиняється. Просто, тому що Росія", - підсумував радник мера.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...