Безпрецедентні заходи безпеки: Зеленського на заході супроводжували більше 20 охоронців і не тільки (відео)

Журналісти спостерігали безпрецедентні заходи безпеки на форумі "Україна 30", в якому брав участь глава держави, а також керівники силових відомств України. Захід проходив в центрі "Парковий". Володимир Зеленський відкривав чергову сесію на тему "Безпека країни". А в цей час його власну безпеку забезпечувала посилена охорона, зазначають Патріоти України.

Так, проїзд по Парковій алеї, де розташований КВЦ, регулювали поліцейські патрулі. А незадовго до від'їзду гаранта рух частково обмежили. Адже проїжджа частина тут вузька, по одній смузі в кожну сторону. У годину пік тут традиційно пробки, в решту часу часто збираються "тягучки".

Патрульний пропускав по одній-дві машини, щоб не було скупчення, але при цьому рух залишався вільним. На цей раз, за спостереженнями, кортеж Зеленського збільшився на кілька машин. Останні пару місяців президент їздив по Києву в основному на представницькому седані Mercedes у супроводі охоронців на мікроавтобусі цієї ж німецької марки. Зараз же з'явився ще один ідентичний бус охорони. Автоколону відкриває Volkswagen Держохорони, а закриває поліцейський джип.

Сьогодні "в хвості" був ще один люксовий "мерс" і позашляховик BMW X5. Хоча, можливо, це хтось з чиновників вирішив проскочити по вільній дорозі, організованій для президентського кортежу.

Слідом за главою держави форум покинула і його численна охорона. ЗМІ нарахували більше двох десятків бійців УДО, які працювали на заході і забезпечували безпеку Зеленського. Також співробітники Держохорони були помічені зовні навколо "Паркового". І це не рахуючи, як мінімум, 7 особистих бодігардів президента з його близького кола охорони. А позаду колони йшли два снайпера, у відповідній амуніції і з гвинтівками в чохлах.

До речі, по дорозі в офіс президента для автомобілів Зеленського патрульні влаштували "зелену хвилю" і він за лічені хвилини домчав до свого кабінету. В останній раз посилену охорону у Зеленського бачили восени в день виборів. Тоді на виборчу дільницю він приїхав з дружиною Оленою і натовпом особистих охоронців. Бодігарди, які несли в руках бронечемодан для відбиття обстрілу і тактичну бойову парасольку, щоб відсікати натовп або використовувати в якості зброї в бійці.
Джерело: Страна

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...