"Безславний кінець": Медведєв похвалився перевагою російських технологій над західними, читаючи текст з американського планшета (відео)

Заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв знову похвалився перевагою Росії перед усім світом, особливо перед Заходом. Примітно, що свою патріотичну промову він читав з американського планшета, а не з вітчизняного гаджета. Про це повідомили росЗМІ. Російський політик заявив, що Євросоюз і США нібито мають розвалитися, передають Патріоти України.

"Сьогодні взяв участь у федеральному просвітницькому марафоні "Знання. Перші" та провів засідання робочої групи Військово-промислової комісії РФ із контролю за виробництвом затребуваних зразків озброєння, військової, спеціальної техніки та засобів ураження", – заявив Медведєв у своїх соціальних мережах.

Заступник секретаря Радбезу РФ укотре заявив про перевагу Росії і свої прогнози щодо розвалу Європейського Союзу та США. "Розпад Євросоюзу й Америки – це просто безславна кончина наших ворогів", – заявив Медведєв, читаючи свій текст з американського iPad.

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...