Безсмертний через загибель морпіхів зробив жорстку заяву про мінські переговори (відео)

Після подій у Павлополі Україна мала припинити роботу в Мінському процесі до моменту, поки не буде зібраний "нормандський формат".

Роман Безсмертний. Ілюстрація: Факти.

Після того, як бойовики російсько-окупаційних військ відкрили вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі, в результаті чого під Павлополем загинули четверо українських морпіхів, Україні слід було б призупинити участь в Мінському процесі. Таку заяву в ефірі «ATR» зробив представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний, передають Патріоти України.

«З моєї точки зору, після подій в Павлополі перше, що треба було сказати, що Україна припиняє роботу в Мінському процесі до моменту, поки не буде зібраний "нормандський формат". Якщо на Росію не тиснути, вона буде діяти агресивно», - вважає політик.

За його словами, нашій країні потрібно бути готовою до того, що Росія буде діяти проти України силою за будь-яких умов - її зовнішня політика реалізується через принцип силового «примусу до миру». «За столом переговорів, на лінії розмежування, в дипломатичному протоколі, в міжнародних організаціях, в двосторонніх діалогах завжди буде застосовуватися механізм сили через власне тлумачення міжнародних норм», - додав Роман Безсмертний.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...