"Безсовісний Зеленський" обіцяв посадити Порошенка, натомість переслідує Медведчука: У провідного політолога ОПЗЖ істерика через "зовнішнє управління"

Вашингтон розглядає Опозиційну платформу як партію, що представляє інтереси Росії, а це значить, що ОПЗЖ - головний ворог США. Володимир Зеленський є залежним президентом, тому йому доводиться зважати на позицію Вашингтона. Такою думкою поділився проросійський політолог Михайло Погребинський, повідомляють Патріоти України.

Він підкреслив, що боротьба за місця у Верховній Раді зараз розгорнулася між президентською партією і Опозиційною платформою. Політолог нагадує, що ще під час передвиборної гонки Зеленський постійно говорив, що його головний супротивник - це Петро Порошенко, однак про колишнього главу держави зараз просто забули. Як вважає Погребинський, Порошенко був і залишається для Вашингтона дуже зручною людиною, і зараз він займає нішу, яку повинен займати проамериканський політик.

«Тому Зеленському фактично заборонили переслідувати Порошенка, а на Медведчука, навпаки, нацьковували, щоб Зеленський атакував його ресурси, канали і його самого», - пояснив Погребинський. Також він прокоментував чутки про те, що партія президента і партія Порошенка можуть об'єднатися в одну коаліцію. Як додав експерт, Зеленський нібито "не демонструє ніяких ознак відповідальності і совісті, тому такий варіант не можна виключати".

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...