"Безстрашний! Відчайдушний! Сміливий!": Лілія Ребрик розчулила історією про каскадера Володимира Строканя, який загинув на війні

64-річний актор і каскадер Володимир Строкань загинув на війні 7 березня, за кілька днів після свого дня народження. Очевидно, про його смерть Лілія Ребрик дізналась лише зараз. Вона пригадала одну з їхніх зйомок і розповіла, яким був чоловік, передають Патріоти України.

Акторка Лілія Ребрик не розкрила деталей смерті Володимира Строканя, але з її слів "Герої не вмирають" очевидно, що каскадер боровся за вільну Україну. Вона вшанувала його пам'ять, опублікувавши спільні фото зі зйомок серіалу "Спросите у осени", який вийшов на екрани 2016 року.

Лілія Ребрик про Володимира Строканя

"Один з найкращих каскадерів у кіно, який робив карколомні трюки, часом несумісні з життям. Завжди ідеально! Прораховуючи все до міліметра. Безстрашний! Відчайдушний! Сміливий! Завжди з усмішкою та добрими очима", – розповіла Лілія Ребрик.

На фото вони позували вдвох. Володимир – у білій перуці та жіночому look, адже дублював акторку, злодійку за кермом під час зйомок шаленої та видовищної аварії.

Лілія Ребрик з Володимиром Строканем: фото та відео

Для перегляду всіх фото та відео гортайте вправо

Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: