Безугла рознесла військове командування за знищений на летовищі у Дніпрі МіГ-29 та нібито знищений HIMARS на Сумщині

Війська РФ за допомогою дронів змогли вистежити та знищити українські МіГ-29 та HIMARS. Про це нардепка, яка вийшла з фракції "Слуги народу", Мар'яна Безугла повідомила на своїй сторінці у фейсбуці, інформують Патріоти України.

"Якщо пропустили, будучи думками на Курщині, повідомлення про знищення українського МіГ-29 в Дніпрі: ніхто з Командування Повітряних Сил ЗСУ не визнав, що знову не було прикриття з повітря, і його вистежив російський дрон. Коли літак сів на дозаправку та поповнення боєзапасу, літак знищили.

Також знищено HIMARS на Сумщині. Росіяни вели машину дроном і коригували без жодних для себе перешкод", - розповіла Безугла.

Щодо HIMARS, то австрійський військовий експерт Том Купер висловив сумнів у результативності атаки дрона. Фахівець звертає увагу на те, що не було вторинної детонації боєкомплекту, майже невідворотного наслідку, якщо б росіяни вразили справжній HIMARS, а не макет. Адже добре відомо, що ЗСУ часто використовують таку військову хитрість, щоб зберегти найбільш цінну військову техніку.

Пішли ва-банк: Росіяни провалили масовану атаку в напрямку Торецька: зазнаіши великих втрат

неділя, 18 серпень 2024, 17:54

Сьогодні, 18 серпня, зранку противник здійснив масовану атаку в районі населених пунктів Північне та Залізне Донецької області, передають Патріоти України з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України. "Російські окупанти за підтримки бронегруп...

Просто "кинули": Курським біженцям масово відмовляють в обіцяній Путіним допомозі

неділя, 18 серпень 2024, 17:40

Раніше російська влада обіцяла роздати біженцям разову допомогу в сумі 10 тис. рублів (близько 4600 гривень), передають Патріоти України з посиланням на російський паблік ВЧК-ОГПУ. Однак, як з'ясувалося, отримати гроші можуть тільки ті, хто потрапив у ...