Біда наздогнала: Сім'я, що втекла від війни з Харківщини, потрапила під обстріл на Тернопільщині, поранено дитину (відео)

Унаслідок ракетного удару по Чорткову Тернопільської області постраждала родина переселенців, яка втекла від обстрілу з Харківщини. Будинок, у якому вони жили, був пошкоджений російським снарядом, поранення дістала дівчинка. Про це розповіли в міській раді Чорткова, передають Патріоти України.

"Втікала від війни з Харківщини, а обстріли застали її з дітьми в мирному та тихому Чорткові", – йдеться в публікації (Катерина (ім'я жінки змінено на її прохання) з Харкова живе тут із сім'єю вже другий місяць.Будинок, у якому жила її сім'я, – один із чотирьох найбільш постраждалих від ракетного удару 11 червня.

"Ми почули цей гуркіт, зрозуміли, що летить ракета. Чоловік каже: "Летить до нас". Дитина встигла лягти на диван, а ми тільки хотіли встати і нас знесло. Це був перший вибух. А другий пролунав за мить і нас пронесло по склу. Потім я вже почала шукати дитину", – розповіла Катерина. За словами жінки, її дочку врятувала те, що вона встигла лягти. Однак дитина все ж таки отримала нетяжке поранення.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...