"Бєгі, Сірожа, бєгі!": Прес-секретар генпрокурора потролила нардепа Лещенка через справу Манафорта

Адвокат Трампа Рудольф Джуліані звинуватив Сергія Лещенка у свідомому поширенні фейків.

Лариса Сарган. Фото: Фейсбук.

Прес-секретар Генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган своєрідно відреагувала на слова нардепа Сергія Лещенка про те, що глава ГПУ нібито брехав адвокату Трампа Джуліані. Сарган вважає, що Лещенко "погорів" як ворог Дональда Трампа. Про це вона написала в Twitter, інформують Патріоти України.

"Депутат-"жестяна чєлюсть" погорів як ворог Трампа в оточенні нового президента. Тепер щелепу зводить у пошуках виходу із патової ситуації, шукаючи крайніх. Бєгі, Сірожа, бєгі!" - написала Сарган.

Раніше особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані заявив, що опублікована нардепом Сергієм Лещенком "амбарна книга" Партії регіонів є фейком. У відповідь на це Лещенко заявив, що Джуліані став мішенню для маніпуляцій і брехні з боку генпрокурора Юрія Луценка. За словами нардепа, Луценко систематично дезінформував адвоката Джуліані, щоб зберегти за собою посаду генпрокурора.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...