Бєлгород перестає бути затишним: Окупанти запустили п'ять ракет по Харківщині, частина знову впала на росіян

Після 22:00 31 серпня Штаб оборони Харкова зафіксував виліт п'яти ракет з території міста Бєлгород (Росія). Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

"Частина ракет "самоліквідувалася" не на території України. Місця влучань інших ракет встановлюють правоохоронці. Попередньо, постраждалих немає", — написав Синєгубов у своєму Telegram.

У російських пабліках оприлюднили відео, на якому можна побачити, як дві ракети приземляються на місто Бєлгород, недалеко від місця зльоту. Це відбувається не вперше. Нагадаємо, останнім часом окупанти гатять по Харкову ракетами С-300, які раніше використуовували для повітряних цілей. На початку війни Харків закидували "Іскандерами" та крилатими ракетами.

За добу загарбники обстрілювали Ізюмський, Харківський, Богодухівський та Чугуївський райони області. Після обстрілів були пожежі.

За інформацією Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, за добу зафіксовано вісім пожеж: у Київському районі Харкова (одна пожежа), а також у Чугуївському (чотири), Богодухівському (одна) та Ізюмському (дві) районах області. Горіли житлові багатоповерхівки, приватні будинки, господарчі споруди та виробничі приміщення.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...