Бєлгород теж отримав "за компанію": Окупанти знову вдарили по Харкову ракетами

Російські окупанти ввечері 21 вересня знову атакували ракетами Харків. Місцеві жителі почули вибухи близько 21:20, в регіоні в цей час оголосили повітряну тривогу. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив у Telegram що під обстрілом опинився Київський район міста, передають Патріоти України.

Інформація про постраждалих уточнюється. "Обстріл Київського району. У районі житлової забудови, але за попередньою інформацією, будинки не постраждали. Пожежа в одноповерхових нежитлових будівлях поруч із будинками", – написав він.

Водночас очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про обстріл Салтівського району (сусідній з Київським). За попередніми даними, без постраждалих.

"Виникла пожежа в нежитлових приміщеннях, підрозділи ДСНС працюють на місцях влучань. Інформація уточнюється", – написав він на своєму каналі у Telegram.

Канал "Харьков Life" зазначив, що вибухи пролунали близько 21:20. За інформацією авторів повідомлення, одну ракету нібито вдалося збили силами протиповітряної оборони. Ще одна нібито вибухнула над Бєлгородською областю Росії.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...