Беня нажив собі смертельного ворога: Переможець на "білому коні" Філатов обіцяє "поховати" Коломойського і Ко

Переобраний міський голова Дніпра Борис Філатов заявив, що на місцевих виборах у нього не було іншого опонента, крім олігарха Ігоря Коломойського і обіцяв "поховати" політично і репутаційно своїх кривдників, зазначають Патріоти України.

"Прізвище будь-якого кандидата проти мене в другому турі було тільки одне.

Саме таким був його план. Затягнути мене будь-яким способом до другого туру і там спробувати знищити", - написав міський голова Дніпра на своїй Facebook сторінці.

За словами Філатова, його опонент "цинічно вкрав" у нього перемогу в першому турі.

У п'ятницю Філатов склав присягу мера Дніпра.

Суперником Філатова у другому турі виборів був лідер місцевої політсили "Сила громад" Загід Краснов (13,15% голосів у першому турі).

Краснова Філатов називає "безпринципною людиною", яка встигла побувати в усіх можливих партіях: від "Нашої України" з "Батьківщиною" до "Українського вибору" з "Оппоблоком".

Він також повідомив, що банда Коломойського прозвала його "Борею - могильником" і тероризувала команду Філатова, порушивши понад 300 кримінальних справ і організувавши 125 обшуків.

Філатов обіцяв "поховати політично і репутаційно" всіх своїх кривдників:

  • "Страшного" Коломойського,
  • кримінального авторитета на прізвисько "Нарік",
  • безпринципних медіакілерів з телеканалу "Г+Г",
  • плем'я влащенок і гордонів, які усміхаються тобі при зустрічі в обличчя і тут же ллють бруд за спиною,
  • безсовісних "правоохоронців" і мерзенних прокурорів,
  • містечкових "активістів" і "антикорупціонерів",
  • "народних" депутатів, особливо колишнього торговця меблями (ймовірно, йдеться про Максима Бужанського)".

Опонент Філатова Загід Краснов (13,15% голосів у першому турі) родом з Дагестану, в Україну приїхав у 90-х роках на навчання. За словами співрозмовників УП у дніпровських політичних колах, у 90-ті його пов’язували з кришуванням металобрухтового бізнесу.

Краснов – доларовий мільйонер. В офіційних активах кандидата та його сім’ї – бізнес у сфері нерухомості, виробництва електроенергії, готельній сфері, акції "Дніпропетровського стрілочного заводу" та "Запорізького заводу залізобетонних шпал".

За Леоніда Кучми Краснов працював у комітеті боротьби з корупцією та організованою злочинністю при президентові. На виборах 2004 року очолив і фінансував дніпропетровський штаб Віктора Ющенка. У 2005 році Краснов пішов на місцеві вибори на чолі політсили Павла Лазаренка "Громада".

У міськраді партія Краснова-Лазаренка створила коаліцію з "Партією регіонів".

Під час Революції Гідності політик знову швидко зорієнтувався і фінансово підтримував Євромайдан.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...