"Беня Тисячорукий": Нардепи понаписували силу правок, щоб заморозити "антиколомойський закон"

Подано вже 5 тис. правок, проте їх кількість може збільшитися до 8 або 10 тисяч.

Давид Арахамія. Фото: Главком.

Остаточне ухвалення закону, який унеможливлює скасування рішення НБУ про націоналізацію або ліквідацію банків, може затягнутися через величезну кількість поданих до нього правок. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив глава фракції монокоаліціі «Слуга народу» Давид Арахамія, передають Патріоти України.

Нагадаємо, він порівняв цей закон з апаратом штучної вентиляції легенів, до якого необхідно підключити економіку України. За його словами, подано вже 5 тис. правок, проте їх кількість може збільшитися до 8 або 10 тисяч.

За регламентом правки можуть бути подані протягом семи днів з моменту голосування проекту закону в першому читанні. «Будуть намагатися його зупинити, заблокувати, і перша битва буде в комітеті, тому що тільки після того, як комітет розгляне поправки, це може бути винесено в зал», - сказав Арахамія.

Як відомо, раніше «правочний» спам відтягнув прийняття закону про відкриття ринку землі в Україні.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...