Бєню оформлять як "пролетарія"? Зеленський на РНБО доручив розробити закон, щоб "розібратися" з олігархами в Україні

Президент України Володимир Зеленський на засіданні Ради нацбезпеки й оборони у четвер, 15 квітня, запропонував розробити законопроєкт про статус олігархів. Про це глава держави розповів у відеокоментарі, повідомляють Патріоти України.

Зеленський вказав, що розробити новий проєкт закону він доручив РНБО, а також Офісу президента й Антимонопольному комітету. "Такого в нас в Україні не було. Вважаю, що сьогодні це один із пріоритетів – фундаментальний законопроєкт про статус олігарха в нашій країні", – підкреслив український лідер.

Він сказав, що не можна допускати впливу олігархів на країну, тому буде розроблено законодавчу ініціативу. "Що буде з такими людьми, які будуть вводитися санкції, як олігархи будуть перетворюватися на бізнесменів, тому що ми підтримуємо великий бізнес і будь-який бізнес в Україні. Вплив олігархів на Україну, на вибір України, на економіку, на закони, на Верховну Раду – це, мені здається, допускати більше не можна, тому буде розроблятися законодавча ініціатива з приводу олігархів", – пояснив Зеленський.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...