Бігає від лігва до лігва: Суддю Вовка знову не змогли привести до Антикорупційного суду. Він потролив Ситника та його детективів

Скандальний суддя не знайшов нічого кращого, ніж гратись в "кішки-мишки" з антикорупціонерами, сподіваючись, що з часом все налагодиться

Суддю ОАСК Павла Вовка не змогли привести до Антикорупційного суду. Детективи НАБУ виїхали за всіма відомими адресами можливого перебування Вовка. Суддю не знайшли. В ОАСК його теж не було. Там заявили, що суддя у відпустці, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Центр протидії корупції".

Прокурор САП Олег Макар подав клопотання про новий повторний примусовий привід Вовка. Адвокат заперечував проти цього. Слідчий суддя дозволив повторний примусовий привід.

Наступне засідання призначено на 18 лютого об 11:00.

"Все відбувається саме, так лише тому, що Вовка прикривають Вища рада правосуддя, яка відмовилася відсторонити його від посади і взагалі вийшла за межі своїх повноважень, оцінюючи обґрунтованість підозри та генпрокурор Ірина Венедіктова, яка ігнорує НАБУ і не надсилає до ВРП подання про затримання Вовка та інших підозрюваних суддів ОАСК", - заявили у НАБУ.

Пізніше Павло Вовк відізвався, заявивши, що перебуває на своєму робочому місці. Й не пожалів сарказму, щоб протролити своїх нещасливих переслідувачів.

"Офіційний корупціонер Ситник, за іронією долі тимчасово працюючий головою дискредитованого антикорупційного органу, минулого тижня заявляв, що не може мене знайти.

Сьогодні, виявляється, мене також хтось десь шукав і знову не знайшов, про що я дізнався з телеграм-каналів, які пропогують «роботу» НАБУ.

При цьому я на робочому місці й у жодні схованки не граю.

Але, вочевидь, НАБУ хотілося знайти не мене, а гучні заголовки. Варто віддати належне – це, на відміну від боротьби з корупцією, їм вдається, з чим я підлеглих пана Ситника і вітаю. Більше їх вітати немає з чим.

Правове свавілля у «справі ОАСК» переконливо свідчить про те, що нам ще дуже далеко до правої держави. І якщо я, будучи суддею, не можу себе від цього захистити, то можу лише поспівчувати тим громадянам, які стикаються з подібними «антикорупційними» органами.

У нас багато говорять про необхідність судової реформи. Але останні події свідчать, що неменш нагальною проблемою є реформа циркових колективів на кшталт НАБУ.

Всі втомилися від імітації боротьби з корупцією. Наші антикорупційні органи стали синонімом самої корупції", - написав Вовк у Фейсбуці.


Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...