Бігус нарешті виклав всі 35 годин "нарізки" "плівок Медведчука", злитих йому невідомими добродіями з відомства Баканова

У "ЄС" стверджують, що розслідувач відступив від журналістських стандартів і видає "нарізку" балачок кума Х*йла і неофіційного медіатора між Києвом та Москвою 2014-2019 років, в якості об'єктивного дослідження діяльності п'ятого президента.

В Bihus.Info опублікували в трьох частинах 35 годин "прослуховування" голови політради "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука, повідомляють Патріоти України з посиланням на YouTube-канал Bihus.Info

Денис Бігус додатково прокоментував ситуацію довкола "плівок Медведчука".

Зокрема, він розкритикував реакцію п'ятого президента України та народного депутата від "Європейської Солідарності", який раніше присвятив цій темі більшість свого інтерв'ю телеканалу "Прямий".

"Єдине, чого ми досі не почули — це якоїсь реакції Медведчука і якихось відповідей Порошенка. Вибачайте, мені складно назвати відповідями його інтерв'ю на його телеканалі. Це радше демонстрація того, як годину говорити, і нічого при цьому по суті не сказати", – вважає Бігус.

За словами розслідувача, ці записи робили українські спецслужби: "Доводити це вже немає особливого сенсу, бо СБУ, Офіс генерального прокурора і НАБУ це вже сказали".

А робили вони це, запевняє Бігус, у межах масштабної спецоперації ще з 2014 року.

Бігус повідомив, що весь масив записів є доволі хаотичним, зокрема там є багато розмов, які не мають жодного стосунку до самого Медведчука: "Почуєте, наприклад, як ватажки терористів у Кремль дзвонять".

А ще журналіст розповів, чому велика кількість розмов Медведчука не потрапила до цих записів. Причина в тому, що політик користувався також захищеною лінією зв'язку.

Бігус припустив, що у записах немає розмов з Порошенком, тому що у президентській службі безпеки записувати розмови президента просто не ризикнули.

Також Бігус прокоментував версію щодо того, що записи розмов можуть бути сфальшовані: "Той, хто прослухає повний масив, уже десь на третій годині зрозуміє, чому це не так".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...