"Бій за хатинку лісника" триває": Гіркін потролив штурми "вагнерівців" у Бахмуті

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін потролив безглузді та безрезультативні штурми «Вагнера» у Бахмуті Донецької області. Про це написав Гіркін у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Гіркін прокоментував новини роспропаганди про «шалені штурми» найманців Пригожина у Бахмуті. На переконання терориста, бої за вулиці Бахмута виглядають смішно на тлі втрати Херсона та Ізюма внаслідок українських контрнаступів восени минулого року.

«Ну все! Тепер, якщо хтось заведе промову про здачу Херсона чи Ізюма - можна сміливо парирувати: «А натомість ми вулицю Корсунського і вулицю Геологів в Артемівську (який такий Бахмут?) взяли!» «Бій за хатинку лісника» триває. У шалених темпах - дивишся, до кінця березня Бахмут, нарешті, зачистять», - написав іронічно Гіркін.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...