Бійці батальйону "Вовки Да Вінчі" взяли штурмом позицію "вагнерівців" під Бахмутом. Відео від першої особи

Бійці штурмової групи "Гонор" зі скалуд 1 батальйону "Вовки Да Вінчі" 67 окремої механізованої бригади Збройних сил України під Бахмутом на Донеччині взяли штурмом позицію найманців приватної військової компанії "Вагнер". Найманці розташувалися у вузькій лісосмузі біля однієї з доріг до міста-фортеці, передають Патріоти України.

За підсумками блжнього бою "вагнерівці" були ліквідовані. Відео бою, зняте від першої особи учасником штурму, опубліковане на каналі British Intelligence. "Штурмова група підрозділу "Гонор" 1-го батальйону "Вовки Да Вінчі" 67-й ОМБр взяли штурмом позицію вагнерів біля однієї з доріг на Бахмут", – підписали відео автори каналу.

Після того, як захисники виявили позиції загарбників у лісосмузі, по них відпрацювала артилерія.Далі штурмова група з кількох воїнів висунулася на штурм. Воїни наблизилися до позицій загарбників і відкрили вогонь зі стрілецької зброї. Один з найманців спробував втекти, решта ж взялися відстрілюватися.

Українські воїни підібралися до позиції "вагнерівців" якомога ближче. Після перестрілки з ворогами захисники України спробувати "викурити" їх з нори, закинувши кілька гранат. А далі – запропонували здатися у полон.Оскільки найманці пропозицію не прийняли, вони були ліквідовані.

Судячи з заповненого тілами загарбників заглиблення у землі, кількість "вагнерівців", яких поклали у ближньому бою українські воїни, значно перевищила чисельність української штурмової групи.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:27

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...