Бійці ССО знайшли мертвого окупанта, який обіймав вкрадений бойлер (відео)

Російські загарбники так сильно бояться втратити награбоване в українців майно, що доходить навіть до комічних випадків – коли окупанти і перед лицем смерті не хочуть розлучатися зі своїми "трофеями". Про один з таких випадків, який стався на Київщині під час окупації загарбниками частини області, розповів в інтерв'ю один з бійців Сил спеціальних операцій, передають Патріоти України.

На той час між українськими військами і російськими окупантами тривало криваве протистояння у селищі Мощун. Події розвивалися дуже швидко і вимагали від українських воїнів практично миттєвого прийняття рішень.

Група ССО вступила в бій з групою загарбників. Відбувався важкий бій, під час якого українським воїнам вдалося ліквідувати ворогів. Захисники України вистояли під сильним вогнем противника, який той вів з автоматів і кулеметів.

Також українським бійцям вдалося артилерійським вогнем кілька разів зруйнувати понтонну переправу окупантів. Вогонь коригували саме бійці ССО. Проте був момент, який запам’ятався бійцю ССО найбільше. "Знайшли російського солдата, який лежав, обіймаючи бойлер", – розповів воїн.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...