Бійці ЗСУ скували війська РФ у Бахмуті, окупанти зазнають великих втрат, - генерал Міллі

Силам оборони України вдалося скувати окупаційні війська Росії в Бахмуті Донецької області. Окупанти ціною великих втрат досягають невеликих тактичних успіхів. Потенціал ЗСУ зростає, союзники допоможуть Києву посилити свою армію і здобути перемогу над агресором. Про це заявив начальник Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі, передають Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба Пентагону, під час спільного з американським міністром оборони Ллойдом Остіном брифінгу за підсумками зустрічі Контактної групи допомоги Україні у форматі Рамштайн, яка відбулася 15 березня, він сказав про те, що ЗСУ скували російських окупантів у Бахмуті.

За словами генерала, українські війська доблесно б'ються і утримують свої позиції в місті. "Маючи надійну оборону, Україна скувала російські сили в цьому місті, ситуаія вимагає дуже великих витрат від групи Вагнера і російських регулярних збройних сил", - зазначив Міллі

Також він сказав, що в боях в Бахмуті і навколо міста російським окупантам вдається добитися невеликого тактичного просування, проте ціною великих втрат.

Генерал США додав, що країни-союзники України серйозно працюють над посиленням ЗСУ, а збільшений потенціал української армії дозволить Києву довести війну з Росією до переможного кінця.

"Збільшений український потенціал дозволить українському керівництву в майбутньому розробити і реалізувати безліч варіантів для досягнення своїх цілей і доведення цієї війни до успішного завершення", - підкреслив Марк Міллі.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...