Бійці ЗСУ влаштували окупантам "душ" із гранат просто з дронів: У мережі показали відео успішної операції

Бійці Збройних сил України продовжують "демілітаризувати" російських окупантів просто у їхніх окопах. Успішний приліт гранати по позиціях загарбників здійснили за допомогою БПЛА, передають Патріоти України.

Внаслідок вибуху окупантів було знищено. Про це повідомляє Telegram-канал СтратКом ЗСУ. "Демілітаризацію" путінських терористів провели бійці 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

На відео показано, як в окоп загарбників прилетіла ручна осколкова граната Ф-1."30-ка влучно закидує кац*пів гранатами з дронів", – йдеться в описі до відео.

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...

Найближчими днями: Макрон оголосив передачу Україні додаткового озброєння

вівторок, 14 травень 2024, 20:43

Президент Франції Емманюель Макрон сьогодні, 14 травня, під час розмови з українським лідером Володимиром Зеленським анонсував поставки додаткового озброєння ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні Єлисейського палацу за підсумками телефонної розмови презид...