Бійців забули, а потім звинуватили у боягузтві: Колесник розповів, як у полон потрапили 60 добровольців

Вся країна повинна знати, що бійці батальйону "Кривбас" - не боягузи. З такою заявою 10 червня виступив куратор батальйону Микола Колесник у прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1", передають Патріоти України.

Колесник розкритикував попереднього президента Петра Порошенка, який начебто звинуватив бійців "Кривбасу" у боягузтві через відступ з Дебальцевого. Він закликав нинішнього президента Володимира Зеленського виправити цю помилку.

За словами гостя ефіру, 60 бійців батальйону потрапили в полон, бо їх забули просто на опорному пункті, а потім звинуватили у провалі операції.

"Я хочу, щоб президент держави Володимир Зеленський виправив помилку попереднього президента, який звинуватив на всю країну батальйон "Кривбас" у боягузтві за Дебальцево. Коли потрапило 60 бійців в полон, яких забули просто на опорному пункті. Їх звинуватили у провалі всієї операції. І перед батальйоном, і перед живими, і перед загиблими потрібно вибачитись. І сплатити за ті три танки і два БМП знищених російських на опорному пункті "Зеніт". Цю помилку потрібно виправити обов'язково. Це держава повинна зробити", — наголосив Колесник.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...