Біля Бахмута йде просування для подальшого оточення, - командир підрозділу ЗСУ

Дії Збройних сил України скеровані на оточення Бахмута на Донеччині. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів командир підрозділу ЗСУ Денис Ярославський, передають Патріоти України.

"Перебуваю під Берхівкою. Берхівка – це вища точка на півночі від Бахмута. З цієї точки, через подальше просування, ми зайдемо на північ Бахмута та повернемо позиції, які втратили ще у січні", - зазначив він.

За словами Ярославського, 3-тя окрема штурмова бригада разом із суміжними військами ЗСУ просуваються з півдня в бік Кліщіївки.

"Ці дії Сил оборони дали змогу взяти під контроль ЗСУ усі логістичні траси, що дає можливість просуватися, аби надалі взяти Бахмут в оперативне оточення. Ми бачимо пересування ворога у місті та знищуємо його техніку. За останній тиждень Силам оборони України вдалося просунутися на 1 км на північ від Бахмута", - резюмував командир підрозділу ЗСУ.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...