Біля Керченської протоки побачили дрони: Чубаров поділився подробицями щодо нових потужних вибухів у Криму

Вчорашніми вибухами в тимчасово окупованому Криму ЗСУ протестували російську ППО. Україна ще раз демонструє, що здатна відновити контроль над півостровом. Про вибухи в Криму розповів голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров. За його словами, вчора в окупованому Криму було досить спекотно, передають Патріоти України.

Пролітали дрони поблизу Керченського моста

Ввечері російські окупанти виявили кілька дронів, які пролітали через Керченську протоку поблизу сумнозвісного моста. Вони відкрили вогонь по безпілотних літальних апаратах.

Вже згодом, після 10 вечора, було чутно 4 дуже потужних вибухи поблизу аеродрому Бельбек, що під Севастополем. Чубаров зазначає – звук був настільки сильним, що його чули мешканці Бахчисарайського району.

Така активність в Криму, як вважає Чубаров, знищує міфи про півострів, які окупанти поширювали упродовж 8 років. "Про втрати росіян ми не знаємо. Але точно знаємо, що міфи, які окупанти створювали упродовж 8 років, знищені вщент. Отже, для ЗСУ немає жодних проблем, щоб дістатися до окупованого Криму", – зазначив Чубаров.

Він додав, що росіяни після окупації перетворили аеродром Бельбек на військову базу. Звідти загарбники намагаються контролювати повітряний простір поблизу держав-членів НАТО – Болгарії, Румунії.

Джерело: 24 канал

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...