Біля кордонів Росії помітили ядерний бомбардувальник США (карти)

Boeing B-52H Stratofortress злетів з британської авіабази і попрямував до російського кордону для відпрацювання бомбометання по базі Балтійського флоту.
Boeing B-52H Stratofortress. Фото: Вікіпедія.

У кордонів Росії, в районі Калінінградської області, було помічено американський бомбардувальник Boeing B-52H Stratofortress. Про це повідомляє моніторинговий ресурс Plane Radar в Twitter, передають Патріоти України.

Уточнюється, що B-52H злетів з британської авіабази і попрямував до російського кордону для відпрацювання бомбометання по базі Балтійського флоту. Політ проходив на висоті близько восьми тисяч метрів.

Крім того, трохи раніше вранці британський літак радіоелектронної розвідки Boeing RC-135W Rivet Joint вивчив повітряний простір в російській зоні польотної інформації.

Додамо, що останнім часом іноземні розвідувальні літаки і БПЛА все частіше з'являються неподалік від кордонів Росії. Зокрема, їх регулярно помічають над Балтійським морем, в районі анексованого Криму і Краснодарського краю, а також недалеко від російських баз в Сирії.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...