Біля Молочного Лиману пролунали потужні вибухи: Військовій техніці окупантів знову "не пощастило"

В районі дислокації російської техніки і особового складу біля Молочного Лиману пролунало 5 вибухів. Про це повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров у Telegram, передають Патріоти України.

"Щойно: 5 вибухів в селищі Богатир в районі Молочного лиману, куди окупанти передислокували частину своєї військової техніки і особового складу", - наголосив Федоров.

Він додав, що вранці стався вибух біля села Радивонівка, де розташована ворожа військова база. Наразі збирається інформація про втрати ворога.


З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...