Білорусь готується вступити у війну проти України, у Путіна багато важелів тиску на Лукашенка, - Жданов

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Білорусь готується розпочати війну проти України на боці РФ. За його словами, російський глава Володимир Путін має багато важелів впливу на білоруського диктатора Олександра Лукашенка, передають Патріоти України.

Жданов заявив, що зараз Путін чинить тиск на Лукашенка, який уже почав постачати РФ боєприпаси та техніку, передає ТСН. Експерт вважає, що глава Кремля робитиме все для того, щоб змусити Лукашенка повноцінно вступити у війну.

"На сьогодні, ймовірно, Білорусь готується вступити у війну проти України. У Путіна дуже багато важелів, завдяки яким він може тиснути на Лукашенка. Проте я думаю, що він максимально намагатиметься уникнути цього кроку. Можливо, до 1 липня, коли призначено саміт ОДКБ, наказ про наступ відданий не буде. Хоча його армія робить кроки з підготовки збройних сил Білорусі. Не приділяти уваги цьому питанню неможливо", – розповів Жданов.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...