Білорусь відправила до Бєлгородської області Росії до 20 вагонів боєприпасів

Президент РФ Володимир Путін намагається всіма силами втягнути республіку Білорусь у пряме військове протистояння з Україною. Водночас Білорусь уже надає безпосередню допомогу країні-агресору, надаючи свою територію для бомбардувань українських міст та переміщення техніки, передають Патріоти України.

Зокрема, з території Білорусі перекидаються боєприпаси до РФ. За інформацією Генштабу, ознак формування наступальних угруповань противника на білорусько-українському кордоні не виявлено. Водночас було зафіксовано переміщення десятків вагонів із боєприпасами з території Білорусі до РФ.

"На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. За наявною інформацією, керівництво республіки Білорусь продовжує надавати військову підтримку РФ, зокрема, до Бєлгородської області відправлено чергову партію боєприпасів обсягом до 20 вагонів", – йдеться у заяві Генштабу ЗСУ.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...