Білорусь заявила, що "польські силовики" з рогатки обстріляли її пункт пропуску (фото)

Прикордонний комітет Білорусі заявив, що "польські силовики обстріляли пункт пропуску Піщатка". Про це йдеться на сайті відомства, передають Патріоти України.

Білоруська сторона наголошує, що інцидент нібито стався в ніч із 10 на 11 квітня. Це зробили "польські військовослужбовці".

"Також силовики намагалися засліпити білоруських прикордонників стробоскопами. Незаконні дії сторони зафіксовані камерами відеоспостереження. Під час перевірки території білоруським прикордонним нарядом виявлено пошкодження стін прикордонних модулів, а також металеві кульки. Раніше, подібним способом з території Польщі було обстріляно білоруський прикордонний стовп", - йдеться у повідомленні.

У прикордонному комітеті додали, що "поінформували" польську сторону про інцидент. На відео, опублікованому комітетом, видно 5 осіб у військовій формі на пункті пропуску з ліхтариками. Один з них поцілив предметом, схожим на рогатку, в бік пропускного пункту. Водночас знаків розрізнення не видно.


"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...