Білоруським прикордонникам дозволили стріляти без попередження по ворожих військових... поки лише польським

Білоруським прикордонникам дозволили застосовувати зброю у разі загрози життю після нібито спроби захоплення військового польськими силовиками. Робитимуть це без попередження. Таку заяву зробив голова Державного прикордонного комітету Анатолій Лаппо, зазначають Патріоти України.

За словами Лаппо, ситуація на кордоні залишається контрольованою та прогнозованою. Водночас він розповів про випадок, коли польські силовики, планували, нібито, захопити білоруського прикордонника.

"Коли я отримав інформацію, що польські силовики, можливо, планують захопити білоруського прикордонника, я дав команду негайно застосовувати зброю", – заявив Лаппо.

Зброю дозволено застосовувати без попередження, якщо життю прикордонника щось загрожуватиме.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...