Більше 200 тіл лежали на піску навколо: Моторошні подробиці про жертви ХАМАС на фестивалі у пустелі

Десяткам учасників музичного фестивалю Nature Party в Ізраїлі вдалося вижити після нападу бойовиків ХАМАС вранці 7 жовтня. Їм вдалося сховатися від терористів у кущах і ярах, інформують Патріоти України.

У мережі публікують відео з групою людей, які вийшли зі сховищ недалеко від Нетівота і пішки добираються додому. За іншими даними, це можуть бути іноземні робітники, які ховалися від ХАМАС.

На жаль, не всім вдалося врятуватися від терористів. Як повідомляє "Радіо Свобода", у районі, де проходив фестиваль на природі, знайдено 200 тіл загиблих. А загальна кількість убитих ізраїльтян зросла до 600 людей.

Імовірно, 240 убитих - це молоді люди, які були на фестивалі. За словами очевидців, терористи стріляли по них з автоматів і РПГ, застосовували ножі. Знущалися з тіл. Частину тіл і заручників вивезли в Газу.

На цей час йде впізнання тіл учасників фестивалю. У деяких зв'язані руки, видно сліди тортур. Повідомляється, що серед жертв бойовиків ХАМАС виявився відомий ізраїльський футболіст Ліор Ассулін, який грав за клуби "Маккабі", "Бейтар", "Хапоель".

Фестиваль Nature Party в Ізраїлі - що відомо

Перед нападом ХАМАС тисячі ізраїльтян зібралися на фестиваль електронної музики Nature Party, який проходив у ніч проти 7 жовтня біля сектора Гази.

Фестиваль проходив під відкритим небом в пустелі біля міста Офакім в кібуці Реїм. Він розташований в 30 кілометрах від кордону з сектором Гази.

Відомо, що у фестивалі брали участь тисячі ізраїльтян з усієї країни, переважно у віці від 20 до 40 років.

Буде ще одна війна? Хезболла перетнула всі "червоні лінії". Іранські проксі вдарили по єврейському поселенню на Голанських висотах, багато жертв

субота, 27 липень 2024, 23:19

В той час як Єврейська держава з жовтня 2023 року веде бої на півдні, у секторі Гази, на півночі може спалахнути війна ще більшого масштабу. Терористи угруповання Хезболла завдали ракетного удару по Голанських висотах. Боєприпаси вибухнули в районі Ма...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...